• Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Voor Nederland en België

Ergonomische stoelen Aantal: 1 producten

Scope netweave

Bureaustoel Scope NPR netweave met armleggers

Product nog niet beoordeeld

Ergonomsiche bureaustoel Scope netweave 300.5000npr

€920 excl. btw 
Scherpe prijs!

Ergonomische bureaustoel

Een goede ergonomische bureaustoel is onmisbaar op de werkvloer. Het is namelijk belangrijk dat u comfortabel zit en zo optimaal een lange werkdag kunt maken zonder dat dit klachten met zich meebrengt. Een ergonomische bureaustoel stimuleert een goede zithouding en dat zorgt er weer voor dat lichamelijke klachten, zoals rug- en nekpijn, voorkomen worden.

Voorkom klachten en gebruik een ergonomische bureaustoel

Als u langdurig moet werken achter een computer, is zitcomfort en ergonomie van groot belang. Langdurig zittend werk kan bijvoorbeeld leiden tot verschillende lichamelijke klachten aan de rug, schouders en nek (RSI). RSI is de afkorting voor: 'Repetitive Strain Injury'.  RSI is een blessure die ontstaat doordat bepaalde beweging voortdurend worden herhaald. Het gevolg is overbelasting van de spieren en die zorgen voor spier- en gewrichtsklachten.

Zorg daarom voor een goede rugondersteuning en maak gebruik van de armleuningen. Daarnaast is het belangrijk om te bewegen en te variëren in de houding. Zo voorkomt u een verkeerde en eventueel gespannen houding. De verschillende stoelen die wij aanbieden, helpen u om in beweging te komen.

Ergonomische bureaustoel kopen

Wilt u een ergonomische bureaustoel kopen? Bij KantoorKompas hebben wij een ruim aanbod aan stoelen die u compleet op uw persoonlijke voorkeuren kunt afstellen. U kunt de ergonomische bureaustoel direct online kopen. Omdat wij veel waarde hechten aan service, scherpe prijzen en duidelijk advies, helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze. Wilt u graag advies, neem dan contact met ons op.
 
Mogelijk is het ook voor u interessant om onze assortimenten met zit-sta bureaus en elektrische bureaus te bekijken.