• Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Voor Nederland en België

Veiligheidskasten Aantal: 1 producten

chemiekast 195x92x42cm foto 2

Chemiekast of veiligheidskast 195x92x42cm geel | levering door heel Nederland

Product nog niet beoordeeld

Veiligheidskast of chemiekast geel

€ 84,00 voordeel!
€399,00 €315 excl. btw 
€84,00 voordeel!

Veiligheidskasten

Werkt u met gevaarlijke producten op de werkvloer? Maak dan gebruik van een speciaal daarvoor bestemde veiligheidskast. Dit is een kast die wordt geleverd met een veiligheidsslot en ideaal te gebruiken is als muurkast of gifkoffer. Bij KantoorKompas kunt u kiezen uit diverse veiligheidskasten. Ze zijn bestand tegen hogere temperaturen, waardoor chemische en agressieve dampen geen kans hebben en alles veilig kan worden opgeslagen. De veiligheidskast is uitermate geschikt voor het veilig opbergen van brandbare stoffen, vloeibare stoffen, verf, oplosmiddelen, bestrijdingsmiddelen en chemische stoffen. De veiligheidskasten zijn ideaal voor de autobranche, kwekerijen, groente en fruit bedrijven, meubelmakerij en spuiterij.

Veiligheidseisen

Veiligheidskasten zijn er in diverse soorten en maten. Daarom het het belangrijk de juiste veiligheidskast te kiezen voor uw bedrijf. Bij KantoorKompas vindt u diverse kasten met producteigenschappen die naadloos aansluiten op de gestelde veiligheidseisen en uw wensen. Wij kunnen u daarbij uitstekend adviseren.

Veiligheidskast kopen

Onze kasten zijn van uitstekende kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen. Wij hebben een ruim assortiment van veiligheidskasten in onze webshop, waardoor wij u altijd een passende oplossing kunnen bieden. Staat de veiligheidskast die u wenst, niet in onze webshop?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 0318 - 55 55 01. Heeft u een andere vraag of wilt u graag een goed advies, dan kunt u ons ook bereiken op hetzelfde nummer. Vanzelfsprekend mag u ons ook mailen. Dat kan via het e-mailadres info@kantoorkompas.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.